@article { author = {Sadat Hosseini Madani, NNasim and Ghafari Farsani, Hamed}, title = {A review on probiotics and prebiotics in aquaculture and the impact of their operations on the digestive system of fish}, journal = {}, volume = {6}, number = {2}, pages = {94-101}, year = {2018}, publisher = {}, issn = {2588-5626}, eissn = {2538-4147}, doi = {}, abstract = {In recent years, research on the use of probiotics and prebiotics around the world has shown promising results. Increase on the use of probiotics may lead to identify microorganisms that may have beneficial effects on the bacterial flora of the gut in fish. Prebiotics and probiotics are used primarily to feed that are resistant to the enzymes in the body and thus become a place for the proliferation of intestinal micro-flora. Although the use of prebiotics in the aquaculture industry is still not common, but the benefits can be applied to resistance at high temperatures and long residence time in pellet production line. The purpose of using these natural products and their effects on the activity of microbes in the digestive tract through the consolidation of good microbes and prevent the accumulation of harmful bacteria and are looking for help of fish health studies is compared to described the characteristics of intestinal flora of dominant fish. Probiotics and prebiotics function mechanisms and effects on intestinal ecosystem, evaluating the safety and health of aquatic animals and it is necessary for their life. To illustrate and to optimize these relationships of probiotics and prebiotics, it is dependent of separate studies on any dietary needs grow. In this article the microbial ecology of the gastrointestinal tract and immune system of fish, as well as the potential challenges of application and use of probiotic and prebiotics in fish farming and reviews briefly mentioned.}, keywords = {Probiotics,Prebiotics,Digestive tract,fish,Aquaculture}, title_fa = {مروری براستفاده از پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها در آبزی پروری و تأثیرآن‌ها برعملکرد دستگاه گوارش ماهیان}, abstract_fa = {در سال­های اخیر تحقیقات انجام شده در زمینه استفاده از پروبیوتیک­ ها (Probiotic) و پربیوتیک­ ها (Prebiotic) در سراسر جهان نتایج امیدوار کننده­ای به دنبال داشته است. تمایل به افزایش استفاده از پروبیوتیک­ها منجر به شناسایی میکروارگانیسم­هایی شده که ممکن است اثرات مفیدی بر فلور باکتریایی روده‌ی ماهیان داشته باشند. پربیوتیک­ها اساساً برای تغذیه پروبیوتیک­هایی استفاده می­شوند که نسبت به آنزیم­های داخل بدن موجود مقاوم بوده و بنابراین به جایگاهی برای تکثیر و ازدیاد میکروفلور روده­ای تبدیل می­شوند. هرچند استفاده از پربیوتیک­ها در صنعت آبزی پروری هنوز چندان متداول نیست، اما از مزایای آن‌ها می­توان به مقاومت در دماهای بالا اعمال شده در خط تولید پلت و نیز زمان ماندگاری بالا اشاره کرد. هدف از استفاده این محصولات طبیعی تأثیر آن‌ها بر روی فعالیت میکروب­های دستگاه گوارش از طریق تثبیت میکروب­های مطلوب و جلوگیری از تجمع باکتری­های مضر و به دنبال آن کمک به حفظ سلامت ماهی می­باشد. بنابراین، انجام تحقیقات مقایسه­ای به منظور تشریح خصوصیات فلور میکروبی روده‌ی گونه­های غالب آبزیان، مکانیسم­های عملکرد پروبیوتیک و پربیوتیک­ها و اثرات آن‌ها روی اکوسیستم روده، ارزیابی ایمنی و سلامت آبزیان و عملکردآن‌ها لازم و تضمینی است. این موارد برای تشریح روابط، وابسته و به منظور بهینه سازی سطوح به کارگیری پروبیوتیک و پربیوتیک در جیره نیازمند مطالعات جداگانه روی هرگونه پرورشی هستند. در این مقاله در مورد اکولوژی میکروبی دستگاه گوارش ماهی و همچنین پتانسیل کاربرد و چالش­های فراروی استفاده از پرو و پربیوتیک­ها در پرورش ماهیان بررسی و به طور مختصر ذکر شدند. }, keywords_fa = {پروبیوتیک ها,پربیوتیک ها,دستگاه گوارش ماهی,آبزی پروری}, url = {https://shilsj.ut.ac.ir/article_68339.html}, eprint = {https://shilsj.ut.ac.ir/article_68339_806ff88460fa4b762c209a385417c075.pdf} }